BIOPROTECT™ SYSTEM

Σχετικά με Εμάς

Κάθε μέρα ερχόμαστε σε επαφή με εκατομμύρια μικρόβια, συμπεριλαμβανομένων επιβλαβών βακτηρίων, μυκήτων, ιών και παθογόνων. Πρακτικά ό, τι αγγίζουμε είναι βέβαιο ότι έχει βακτήρια και μύκητες.

Βακτήρια όπως το E.Coli και το Staph μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ασθένεια και είναι εύκολο να μεταδοθούν όταν οι επιφάνειες δεν καθαρίζονται σωστά και τακτικά. Τα συμβατικά απολυμαντικά μπορούν γρήγορα να σκοτώσουν και να μειώσουν τον αριθμό των βακτηριδίων, ωστόσο, μόλις στεγνώσει το διάλυμα, τα βακτήρια επανεμφανίζονται και επιστρέφουν σε μη ασφαλή επίπεδα. Η απολύμανση μιας επιφάνειας κάθε δύο ώρες δεν αποτελεί αποτελεσματική χρήση του χρόνου κανενός, για να μην αναφέρουμε τις αρνητικές επιπτώσεις της επαναλαμβανόμενης έκθεσης που έχουν τα τοξικά καθαριστικά στην υγεία σας.

Το όραμά μας

ΣτηV – Clean Technologies, δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε τις πατενταρισμένες τεχνολογίες μας για να μειώσουμε την παρουσία και τη μετ άδοση επιβλαβών μικροοργανισμών και να βοηθήσουμε στην προστασία ανθρώπων, προϊόντων, ζώων και του περιβάλλοντος από ασθένειες και νόσους με μη τοξικά προιόντα που παρέχουν προστασία μακράς διαρκείας.

Μία επαναστατική αντιμικροβιακή φόρμουλα

Το BIOPROTECT βασίζεται σε μια αντιμικροβιακή φόρμουλα αναγνωρισμένη από την EPA (αμερικανική Αρχή Προστασίας του Περιβάλλοντος), η οποία παρέχει μακροχρόνια προστασία έναντι επιβλαβών μικροβίων, συμπεριλαμβανομένων βακτηρίων, μυκήτων, φυκών, ζυμομυκήτων και ιών. Η ευελιξία του BIOPROTECT του επιτρέπει να επιλύει μικροβιολογικά προβλήματα σε πολλές βιομηχανίες και εφαρμογές. Είναι παγιωμένη με πατενταρισμένη τεχνολογία για βελτιστοποιημένη χρήση ποικίλων τελικών δράσεων και μικροβιολογικών απαιτήσεων. Η τεχνολογία της BIOPROTECT, είναι εξ ορισμού ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ. Είναι εντελώς μοναδική συγκρινόμενη με όλα τα άλλα αντιμικροβιακά προϊόντα στην αγορά. Είναι ένα μοναδικό προστατευτικό επιφάνειας, με βάση το νερό, το οποίο σχηματίζει έναν μακρόχρονο, επίμονο, συνεχή δεσμό που αναστέλλει τη μικροβιακή ανάπτυξη σε όλες τις εφαρμοσμένες επιφάνειες.

Η αποστολή μας

Στη V - Clean Technologies χρησιμοποιούμε την τεχνογνωσία μας, τις μοναδικές τεχνολογίες, την αξιόπιστη εξυπηρέτηση και την απόδοση των προϊόντων για να:
  • Παρέχουμε έναν ασφαλή και θετικό χώρο εργασίας που επιτρέπει στους υπαλλήλους μας να επιτύχουν εταιρικούς και προσωπικούς στόχους
  • Παρέχουμε έναν θετικό αντίκτυπο στην ανθρωπότητα
  • Προωθούμε το κοινό καλό σε ό,τι κάνουμε
  • Ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα
  • Μεγιστοποιήσουμε τη συμμόρφωσή μας με τις αρχές της βιωσιμότητας
  • Ενισχύσουμε την αξία της εταιρείας μας για τους μετόχους μας

Η επιστήμη

Τα παραδοσιακά αντιμικροβιακά προϊόντα λειτουργούν διεισδύοντας στα ζωντανά κύτταρα και σκοτώνουν χρησιμοποιώντας τοξικές χημικές ουσίες που ξεπλένουν τις επιφάνειες. Αυτή η ξεπερασμένη μέθοδος σχεδιάστηκε για να λειτουργεί ταχέως και να εξαφανίζεται γρήγορα προκειμένου να αποφευχθεί η βλάβη σε εκείνους που έρχονται σε επαφή με το προϊόν.

Η αντιμικροβιακή τεχνολογία του BIOPROTECT ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Αντί να μεταφέρει δηλητήριο για να σκοτώσει τα μικρόβια, παράγει αυτο-συναρμολογούμενες μονοστιβάδες, οι οποίες σχηματίζουν ένα ανθεκτικό «πεδίο θανάτωσης» που προστατεύει όλες τις επικαλυμμένες επιφάνειες από μικροβιακή προσκόλληση, αποικισμό. Αυτή η τεχνολογία σκοτώνει με μηχανική διάτρηση και διάρρηξη της κυτταρικής μεμβράνης κάθε μικροβίου. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία αποτρέπει τη μετάλλαξη, επομένως δεν δημιουργούνται ανθεκτικά αντιμικροβιακά στελέχη ή “υπερμικρόβια”.

Οι μικροσκοπικές αυτο-συναρμολογούμενες αιχμές που διαπερνούν και διαρρηγνύουν την κυτταρική μεμβράνη είναι αρκετά μεγάλες ώστε να διαπερνούν τα κυτταρικά τοιχώματα και αρκετά μικρές ώστε να μην βλάπτουν τα μεγάλα κύτταρα στα θηλαστικά. Αυτές οι μικροσκοπικές αυτο-συναρμολογούμενες αιχμές φέρουν ένα ισχυρό θετικό φορτίο που προσελκύει αρνητικά φορτισμένα βακτήρια.

Αποτελεσματικότητα

Τα συμβατικά απολυμαντικά και αντιμικροβιακά είναι αποτελεσματικά ενώ είναι υγρά και χάνουν γρήγορα την αποτελεσματικότητά τους καθώς στεγνώνει το διάλυμα.

Το BIOPROTECT βασίζεται σε μια αντιμικροβιακή φόρμουλα που αρχίζει να αποδίδει και να προστατεύει από επιβλαβή μικρόβια καθώς στεγνώνει στην εφαρμοσμένη επιφάνεια.

Η μοναδική μη αφαιρούμενη φόρμουλα χωρίς έκπλυση έχει αποδειχθεί ότι παραμένει αποτελεσματική στη θανάτωση μικροβίων και στη μείωση των οσμών για 90+ ημέρες σε διάφορες επιφάνειες. Καθώς και στην αντιμετώπιση του SARS Covid-2 / Covid-19.

Ζητήστε Προσφορά

Ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε το προϊόν;
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Scroll to Top